Cautare

1835 de rezultate pentru "marian cojoc 2cprorector univ ovidius" (2.70 secunde)
Marian de 39 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pe linia furturilor din locuinte.
La eveniment vor participa studentii de la Universitatea Ovidius care vor intra in dialog direct cu reprezentanti ai echipei de conducere COSMOTE despre cladirea unei cariere de succes in cadrul unei companii multinationale si primii pasi pe care tinerii trebuie sa ii faca.
Manifestarea s-a desfasurat la Hotelul Rex din Mamaia, pe parcursul a doua zile si a fost organizata de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (U.S.A.I.D.), ca parte a Programului ECOLINKS, si de Serviciul Comercial al Statelor Unite din Bucuresti, in cooperare cu Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta si Universitatea "Ovidius" Constanta.
Asociatia pentru Implementarea Democratiei a organizat vineri, in Sala Senatului a Universitatii Ovidius, o dezbatere cu tema "Initiativa Nationala pentru Transparenta Parlamentara" la care au participat parlamentari din Constanta, reprezentanti ai societatii civile reprezentata prin organizatii neguvernamentale si reprezentanti din presa.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
La cumpana dintre ani, prefectul va petrece alaturi de constanteni, in Piata Ovidius Printre cei care insa au decis sa-si petreaca Revelionul peste hotare se numara viceprimarul localitatii Ovidiu, Dumitru Bocai, care si-a achitat deja o "minivacanta" la Praga, alaturi de un grup de alte 30-40 de persoane.
- Liberalul Victor Manea isi aminteste ca a facut gradinita undeva in Piata Ovidius, iar apoi a urmat cursurile Scolii nr.
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
• In Neamt, fieful primarului Gheorghe Stefan, ex-liberalii Ovidius Marcutianu si Emil Bostan au fost primiti in PDL cu bratele deschise ca vicepresedinti ai filialei judetene.
In plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Targu Jiu, Florin Circiumaru, fostul sef al ANI Catalin Macovei, fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu, fostul sef al TVR Alexandru Lazescu, senatorul UNPR Ovidius Marcutianu, fostul presedinte al CJ Buzau Victor Mocanu, deputatul Dan Ilie Morega, deputatul Eugen Nicolicea, De asemenea, in lista MApN apare si procurorul Codrut Olaru.
Este profesor inginer, a predat si la Universitate, la Ovidius. Este si doctor. Si-a adus si copiii din Siria. Are un baiat la liceul sportiv si fata la facultate.
"Cunoastem 2-3 camine in care studentii au ales si aceasta optiune, de a locui intr-un spatiu mai liber prin restrangerea paturilor, insa, pana in acest moment, nu avem nici o sesizare grava in acest sens”, a declarat Laura Batranu, responsabila cu administrarea caminelor studentesti ce apartin Universitatii Ovidius.
Dezbaterea este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate, Raiffeisen-Banca pentru Locuinte si Universitatea "Ovidius" Constanta.
La deschidere au participat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mugur Dan Carcu, director in cadrul Directiei Juridice a MFP, Sonia Geoagiu, profesor de stiinte juridice la Universitatea "Ovidius" Constanta, precum si alti oficiali din cadrul MFP si ANAF, alaturi de aproximativ 250 de consilieri juridici de la toate structurile descentralizate ale Fiscului.
Pe langa Bidepa, mai putem aminti Big Guard Security, datoare sanatatii cu peste 111 milioane lei, Protguard National Ovidius, de la care AVAS are de recuperat circa 13,4 milioane lei, Security Guard Group, datoare cu vreo 72 milioane lei, VIP Security Casimcea, cu peste 21 milioane lei si lista poate continua.
Cei doi studenti ai Facultatii de Arte de la Universitatea "Ovidius" din Constanta au prezentat cu acest prilej o inedita expozitie de icoane si simboluri religioase.
La manifestare au fost prezenti Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Virgil Breaban, decanul Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii "Ovidius", Cristinel Sebe si Aurora Cioc, ultimii doi fiind directori ai ICECON Bucuresti.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
In programul de actiuni al proiectului "Consumatori suntem noi toti" este inclusa organizarea unei conferinte in perioada 10-13 mai a.c., in orasul bulgaresc Albena, la care vor participa reprezentantii a 15 firme constantene, un oficial din cadrul OJPC Constanta si doi reprezentanti ai Universitatii "Ovidius", a precizat Groposila.
google-analytics.com